Prefabrik Ofis Konteyner

İş hayatında sıkça tercih edilen ürünlerden olan prefabrik ofis konteynerler, en pratik yapı çözümü olarak karşımıza çıkmaktadır. Nakliye ve montaj açısından hem üreticiye hem de kullanıcısına büyük kolaylık sağlayan prefabrik ofis yapılar, kullanım yeri ve amacına göre istenilen şekilde tasarlanabilmektedir, Hafifliği ile dikkat çeken Prefabrik ofis konteynerler, sağlamlığı ile fark yaratıyor. 

Prefabrik ofis konteynerler, çalışacak personel sayısına göre tek katlı, iki katlı, üç katlı veya dört katlı olacak şekilde hazırlanabilmektedir. İnşaat, madencilik, emlak sektörü gibi alanlarda sıkça tercih edilen prefabrik ofisler kullanıldığı her yerde kullanıcılarına büyük kolaylık sağlamaktadır. Kolay, hızlı ve kısa sürede kullanışlı bir çalışma alanı sunan prefabrik ofis konteynerler, uygun maliyeti ile de özellikle de inşaat firmalarının sıkça tercih ettikleri ürünler haline gelmiştir. 

Prefabrik Ofis yapılarımız, kullanılan kaliteli malzemesi ve modern görünümü ile fark yaratmaktadır. Modern iç mekân tasarımı ile de içinde çalışanlara konforlu çalışma alanı ayrıcalığını yaşatır. Kullanım amacı, kullanım yeri ve kullanım şekillerine göre büyüklükleri ve katları değişebilen prefabrik ofisler, her türlü afet ve iklim şartlarına dayanıklıdır. 

Prefabrik ofis konteynerlerin çatısında kullanılan galvaniz sac çatılar, çatılara ekstra dayanıklılık katmaktadır. Ayrıca bu metaller korozyona uğramaz, paslanmaz ve en önemlisi bu durum yapıya uzun ömürlü kullanım kazandırır. Kaynaklı olarak üretilebileceği gibi Kaynaksız ve cıvata somun bağlantıları ile de üretilen prefabrik ofisler kullanılacağı yere ve kullanım amacına göre, iki katlı, üç katlı veya dört katlı olarak üretilebilmektedir. 

Kullanıcıya göre özel olarak üretilebilen bu yapılar taşınabilirliği kolay olduğu için kolaylıkla yüklenilip kurulumu gerçekleştirilebilir. Prefabrik ofisler, fabrika üretim sürecinden hazır hale gelmekte olup, kullanıcılarına uygun maliyetli çözümler sağlamaktadır.   

Prefabrik ofis konteynerlerimiz ile kendinize rahat ve şık bir ofis ortamı yaratabilirsiniz. Şıklık ve sağlamlıktan ödün vermeden, dilediğiniz renk ve modellerde ofis konteynerleri ile bir prefabrik yapıdan beklediklerinizin tamamını karşılıyoruz.